energetikai tanúsítvány műszaki ellenőrzés szolgáltatás
Amikor egy kézben találunk számos, egymással összefüggő szolgáltatást


Az ernyőszolgáltatás számos előnnyel jár.
Először is nézzük az ernyő létrejöttének feltételeit.
Az ernyő létrejöttéhez egy vállalkozásnak egy adott iparág-csoporton belül több szegmensben is piac- és versenyképes szolgáltatással kell rendelkeznie.
Ezek a szolgáltatások úgy kell, hogy viszonyuljanak egymáshoz, mint "két kicsi legó".

 

A fenti képből, amely az Innotau Kft. szolgáltatásait kínálja, könnyen kiolvasható a példa: az "egyszerű" hőkamerás vizsgálat részegysége lehet az energetikai tanúsítvány készítésének.
Vagy a háztervezés a műszaki ellenőrzés és a költségvetés készítés rokon-ismeretei aligha kétségesek.
Ez tehát a szolgáltató oldaláról vizsgálható olyan óriási előny, amely tulajdonképpen ugyanazon vagy hasonló kompetenciák birtokában a "több lábon állást", a széles piaci jelenlétet és a versenyképességet acélozza meg.

A vásárló, a szolgáltatást igénybe vevő oldaláról akkor jelentkezik igazi előny, ha több, összefüggő szolgáltatást egyszerre képes magas színvonalon kielégíteni számára egy vállalkozás.

Promóciós dilemmák

A promóció akkor hatékony, ha minden potenciális ügyfelet elér.
Ám zavaró lehet, ha egy sok szolgáltatást kínáló cég a sok szolgáltatását egyben kínálja olyanoknak is, akiket ez a sok dolog együtt zavar, hiszen ők csak egy speciális feladatra keresnek vállalkozást.
Ezért az Innotau például kettős megoldással dolgozik.
A fenti kép a Műszaki ellenőrzés honlapjukról származik, ahol alapvetően ezt a szolgáltatásukat bontják ki részletesen, de ezt a képen látható részt is bemutatják a címlapon - ha valakit ezek a szolgáltatások is érdekelnek, megismerkedhetnek velük.
Aki viszont például csak az Energetikai tanúsítvány ügyében keres a weben, az egy hallatlanul részletes, önálló honlapon találja meg azt, illetve a Műszaki ellenőrzés honlapról is elérheti.

***

Korábban a témában írtuk: