Hőérzet - és hőszivattyú rendszer

A SCOP Épületgépészet Budapest és Pest megye területén dolgozik. Fő profilja a hőszivattyú rendszerek kiválasztásának segítése - beszerzése - beépítése.
Budapesten és környékén szép számmal történnek új építkezések, s a kialakítandó lakások, bérlemények hőellátása tervezést is kíván. A SCOP munkája természetesen ezzel, vagyis a tervezéssel kezdődik.

 

A fűtetlenség okozta didergés, vagy ellentéte, az elviselhetetlen hőség aligha tesz barátságossá egy lakást.
Ezért kell a hőszivattyú rendszer, amelynek sokkal jobb a hatásfoka, mint az elektromos fűtési rendszereké.
A Scop Épületgépészet számos jó nevű cég termékét forgalmazza. A Toshiba vagy a Panasonic név a világ bármely pontján ismerősen cseng. Ám több szempont figyelembe vételével a SCOP Épületgépészet kedvence a Daikin hőszivattyú.

Miért a Daikin a kedvenc?

 A cégnél tisztában vannak azzal, hogy ahány ügyfél, annyi elképzelés kerül terítékre. Lesz, akinél a gazdasági szempontok mindent felülírnak, de lesz, aki az azonnali javíthatóság, a biztos háttér mellett szavaz.
Az utóbbi ügyfél számára vitathatatlanul a Daikin lesz a nyerő. Magyarországi jelenlét, abszolút naprakész raktárbázis, a forgalmazó-beépítő számára direkt kapcsolat a gyártóval, gyártói garancia és javítás - ez teszi igazán megbízhatóvá és versenyképessé a terméket.
Ráadásul egy teljesen kiforrott, referenciák bőségével rendelkező termékcsaládról van szó, nagyon sokféle igény kielégítésére!

A SCOP Épületgépészet hőszivattyú terén nem ismeri a tréfát. Éppen ezért a választéka is lenyűgöző - benne a Daikinnal. Ezt érdemes megnéznie, tallóznia: Daikin hőszivattyú