Egy kis dombra lecsücsülünk...

kanapé  bútor  ülőgarnitúra ülőgarnitúra bútor Szarvas

Egy nappaliban a kanapé pótolhatatlan választásnak tűnik, bár egy kényelmes fotel is szóba jöhet, sőt ifjú emberek talán a babzsákot részesítenék előnybe.

Persze ezen módozatokon túl a legolcsóbb megoldás nyilván a dombra csüccsenés volna, de újabb időkben már az ülőgarnitúrák, a sarokkanapék, a bőrgarnitúrák megvásárlásával is ügyesen elbánhatunk!

 


Ehhez új varázsigénk is van, ha az ország közepén lakunk, Szarvason, vagy legalábbis a környéken, például Cegléden, Szolnokon, Orosházán vagy Kecskeméten.
Ez a varázsige pedig: Bokros Bútorház Szarvas. PS. 2022.04.30. Az üzlet sajnos bezárt.

Számos ülőgarnitúra, kanapé akciós vagy outlet áron

Az outlet áruházak filozófiája igen egyszerű: a hibátlan, kifutó típusokat olcsóbban árusítják, így egy-egy kapósabb darab sok tízezer forinttal olcsóbban juthat a vásárló birtokába, mintha egy-két hónappal korábban vásárolta volna meg.

Példa a kedvezmények mértékére:

kanapé  bútor  ülőgarnitúra ülőgarnitúra bútor Szarvas

Olyan "árérzékeny" országokban, mint a magyar is, óriási jelentősége lehet egy-egy beruházásnál, bútorcserénél az outlet vagy akciós árnak. Orvosi rendelő, ügyvédi iroda, szerkesztőség, hivatal, vállalkozó, magánszemély egyaránt örül annak, ha mondjuk hibátlan bőr garnitúrához jut százezerrel olcsóbban! Pláne, ha több darabot vásárol...

Az különösen érdekes lehet, ha a kínált áru, vagyis jelen esetben az ülőgarnitúra német importból származik, amit ugyebár Magyarországon a tartós minőséggel azonosítunk. Mármint a német termékeket.

A Bokros Bútorház Budapesten már bizonyított - garanciával, az országos házhoz szállítás kínálatával - a Soroksári úton.
Bizonyára ugyanilyen sikerre számíthat Szarvason is, az Inkubátorházban.
Érdemes tenni egy kört az új szarvasi üzletben, akár virtuálisan is. Csüccsenjünk be hozzájuk kicsit.

***

Az árakról korábban ebben a blogban:
Árak: mennyi az annyi