munkaerő Aarenson Consulting munkás
Betanított munkaerő - sikeres kiválasztás után vietnámi munkás


A pandémia után új erőre kap majd Magyarország munkaerő piacán a munkások – a szakmunkások és a segédmunkások mellett a betanított munkások – iránt megnyilvánuló éhség.
Ennek a munkaerő megszerzése iránti igénynek, a munkaerő toborzásának, kiválasztásának egyre inkább felértékelődő volta több okra vezethető vissza.
Egyfelől Magyarország, mint a feldolgozóipar, ahogy mondani szokták, az összeszerelő üzem jellegét öltve magára, kedvező adókkal, megfelelő körülményekkel és olcsó munkaerővel számos külföldi beruházást vonzott magához. Ez növeli a a munkahelyek munkaerő iránti keresletét.
Ám a kínálati oldalon azt tapasztaljuk, hogy a magyar munkaerő nyugati országokba vándorol, fényesebb bérek, esetleg jobb előmenetelek, kiválóbb munkakörülmények reményében.

Professzionális segítség az Aarensontól

Az így keletkező űr kitöltésére a munkaerőpiac egy jó hírnevű képviselője, az Aarenson Consulting most vietnámi betanított munkások kiválasztásával igyekszik segítséget nyújtani.
Ám ennél is többről van szó.
Nem csak a toborzás, a kiválasztás, hanem az elhelyezés, a nyelvtanulás területén is segítséget tudnak nyújtani a majdani munkaadónak. Legyen annak igénye a néhány főtől akár a több száz főig terjedő skálán bárhol is.
Ismerkedjen meg a részletekkel: > betanított munkás kiválasztás

***
A témáról másutt: